Minicursus ‘Psychiatrie voor dummy’s’: Iets voor u? (29-09-2017)

Psychische klachten komen veel voor en bij alle mensen. Het kan dan lastig zijn om de ander goed te snappen. In het contact als vrijwilliger merkt u dat het gesprek soms niet lekker loopt. Als u mensen met psychische klachten beter wilt begrijpen, dan is de minicursus psychiatrie voor dummy’s wellicht iets voor u!

In deze minicursus leert u wat de meest voorkomende psychische problemen zijn, hoe u hiermee rekening kunt houden in uw vrijwilligerswerk, hoe u duidelijke grenzen stelt en wanneer u anderen kunt inschakelen voor ondersteuning en zorg.

De cursus wordt door Indigo Preventie georganiseerd in samenwerking met Vrijwilligerscollege Welzijn Hoeksche Waard en Pameijer. Het vindt plaats op woensdagavond 25 oktober en 1 november 2017 van 19.00- 22.00 uur én een terugkombijeenkomst op woensdagavond 10 januari 2018 van 19.00–21.00 uur. Locatie: De Beijerkorf, Jan Tooropstraat 6, 3262 TE, Oud-Beijerland.

De cursus is voor alle vrijwilligers die in hun vrijwilligerswerk te maken hebben met mensen met psychische klachten en willen leren hoe hiermee om te gaan.

Aanmelden
Wilt u informatie over de workshop of wilt u zich aanmelden voor deze minicursus. Bel met de vrijwilligerscentrale van Welzijn Hoeksche Waard; telnr. 088-7308902 of mail naar vrijwilligerscentrale@welzijnhoekschewaardnl ovv aanmelding psychiatrie voor dummy’s.

Niet gevonden wat u zocht?

Vul dan het contactformulier in zodat wij u verder kunnen helpen.

U bent hier:Home | Samen meer Hoeksche Waard | Nieuws | Minicursus ‘Psychiatrie voor dummy’s’: Iets voor u?
Deel deze pagina

Bezoekadres: Waleplein 2, 3291 CZ Strijen 
Postadres: Postbus 5881, 3290 EA Strijen 
E-mail: info@samenmeerHoekscheWaard.nl