Gratis online budgethulp voor alle inwoners; hoekschewaard.startpuntgeldzaken.nl. (06-07-2017)

Op maandag 3 juli heeft wethouder Arie Mol, lid van het dagelijks bestuur van Werk & Inkomen Hoeksche Waard (WIHW), de online geldplannen van Startpunt Geldzaken gelanceerd. Dankzij deze gratis budgethulp kunnen de inwoners van Hoeksche Waard voortaan zelf hun inkomsten en uitgaven in balans brengen en houden.

Inwoners kunnen de geldplannen gratis en anoniem invullen. Wie dat lastig vindt om zelf te doen, kan voor hulp terecht bij de vrijwilligers van Humanitas. “Startpunt Geldzaken is een laagdrempelig middel waarmee je zelf orde op zaken kunt stellen. Op ieder gewenst moment en stap voor stap”, stelde Arie Mol, bestuurslid WIHW met portefeuille Inkomensondersteuning, Armoedebeleid en Schulddienstverlening, bij de lancering van de online budgethulp. Naast Humanitas, waren o.a. organisaties als HW Wonen, Kwadraad, Pameijer, Delta, Bouman GGZ bij de bijeenkomst vertegenwoordigd.

Op hoekschewaard.startpuntgeldzaken.nl zijn drie geldplannen beschikbaar, die zich richten op huishoudens in verschillende financiële omstandigheden. Zo kunnen mensen met financiële problemen het geldplan ‘Kom uit de geldzorgen’ maken. Houdt iemand aan het eind van de maand te weinig geld over? Dan biedt het geldplan ‘Beter rondkomen’ uitkomst. En voor wie wil besparen of een reserve wil opbouwen is er het geldplan ‘Sparen, aflossen en beleggen.’ In alle drie geldplannen krijgen mensen tips en adviezen hoe ze het beste met hun geld om kunnen gaan en waarop ze kunnen besparen.

Niet gevonden wat u zocht?

Vul dan het contactformulier in zodat wij u verder kunnen helpen.

U bent hier:Home | Samen meer Hoeksche Waard | Nieuws | Gratis online budgethulp voor alle inwoners; hoekschewaard.startpuntgeldzaken.nl.
Deel deze pagina

Bezoekadres: Waleplein 2, 3291 CZ Strijen 
Postadres: Postbus 5881, 3290 EA Strijen 
E-mail: info@samenmeerHoekscheWaard.nl