Blijk van Waardering voor mantelzorgers ook aan te vragen door familie, vrienden en kennissen van mantelzorgers en betrokken zorgaanbieders (03-10-2018)

De vijf gemeenten in de Hoeksche Waard waarderen ook dit jaar mantelzorgers voor hun inzet. Dit doen zij o.a. met een Blijk van Waardering, een VVV-bon ter waarde van € 75,-.  De afgelopen jaren kon deze Blijk van Waardering alleen aangevraagd worden door de zorgvrager en/of de mantelzorger zelf. Maar dit jaar kunnen ook familie, vrienden en kennissen van een mantelzorger en/of een betrokken professional de Blijk van Waardering voor hen aanvragen. Dus kent u iemand die als mantelzorger een partner, kind, familielid of goede bekende ondersteunt en daarvoor in het zonnetje gezet mag worden? Meld hem of haar dan aan bij MEE Plus Zuid-Hollandse Eilanden (0181-333 507, servicebureau@meeplus.nl). 

Voor wie kan de Blijk van Waardering aangevraagd worden?

Mantelzorgers die minimaal drie maanden lang minstens vier uur per week voor iemand zorgen  met wie hij of zij een persoonlijke relatie hebben, kunnen de Blijk van Waardering aanvragen. Dit is een VVV-bon ter waarde van € 75,-. De zorgvrager die ondersteund wordt, moet dan wel in de Hoeksche Waard wonen. De mantelzorger mag echter ook buiten de Hoeksche Waard wonen. 

Het aanvraagformulier is hier te downloaden en ook op te vragen via het secretariaat van MEE Zuid-Hollandse Eilanden ( servicebureau@meeplus.nl, telefoonnummer (0181) 333 507).                                                                                                                                                                           

Vragen

Meer informatie over de Blijk van Waardering vindt u hier. Voor vragen kunt u contact opnemen met MEE Plus Zuid-Hollandse Eilanden. Dit kan per mail naar servicebureau@meeplus.nl  of telefonisch op het nummer (0181) 33 35 07.

Niet gevonden wat u zocht?

Vul dan het contactformulier in zodat wij u verder kunnen helpen.

U bent hier:Home | Samen meer Hoeksche Waard | Nieuws | Blijk van Waardering voor mantelzorgers ook aan te vragen door familie, vrienden en kennissen van mantelzorgers en betrokken zorgaanbieders
Deel deze pagina

Bezoekadres: Waleplein 2, 3291 CZ Strijen 
Postadres: Postbus 5881, 3290 EA Strijen 
E-mail: info@samenmeerHoekscheWaard.nl