Cliëntondersteuning

MEE Plus biedt onafhankelijke en gratis ondersteuning aan alle inwoners in de Hoeksche Waard. De onafhankelijke cliëntondersteuners zijn er voor mensen met en zonder beperking, mantelzorgers, mensen met psychische problemen, autisme of een ontwikkelings­achterstand.

Redt u het op eigen kracht (even) niet meer? Heeft u vragen over zorg en ondersteuning in welke vorm ook? Of heeft u een meningsverschil met een gemeente of zorgaanbieder? Doe dan een beroep op MEE.  

De cliëntondersteuners van MEE zijn er voor u. Ze staan los van de gemeenten en de zorgaanbieders in de Hoeksche Waard. Zij kennen de wetten en regels, weten welke ondersteuningsmogelijkheden er zijn en waar u terecht kunt.

Samen op zoek naar een antwoord/oplossing

MEE zoekt samen met u een antwoord op uw vraag of een oplossing voor uw probleem. Hiervoor wordt gekeken naar wat mogelijk is, met hulp van uw familie, vrienden of andere betrokkenen. En er wordt gekeken welke zorgaanbieders u kunnen helpen.

Waarom onafhankelijke cliëntondersteuning?

Familie en vrienden kunnen u wellicht niet altijd helpen en soms is het ook gewoon fijn om met een onbekende over uw vragen/problemen te praten. De onafhankelijk cliëntondersteuners van MEE gaan uit van uw belang en van wat u wilt en nodig heeft om zo zelfstandig mogelijk te zijn.

Hoe werkt het?

U neemt zelf contact op met MEE of iemand uit uw naaste omgeving kan dat voor u doen. De cliëntondersteuner komt bij u thuis of u kunt op kantoor langskomen. Dan kunt u meer vertellen over uw vraag en uw omstandigheden. Samen met u en belangrijke mensen om u heen wordt bekeken wat u zelf kunt en waar u ondersteuning bij nodig heeft.

Wilt u meer weten over cliëntondersteuning?

Neem dan contact op met MEE Plus (Hoogwerfsingel 2, Spijkenisse). Dit kan telefonisch via nummer (0181) 33 35 07 of per mail naar servicebureau@meeplus.nl.

Meer informatie vindt u in onderstaande folder en op www.meeplus.nl.
Als u een Wlz-indicatie heeft, kijk dan op www.meeplus.nl/wlz

Niet gevonden wat u zocht?

Vul dan het contactformulier in zodat wij u verder kunnen helpen.

U bent hier:Home | Samen meer Hoeksche Waard | Cliëntondersteuning
Deel deze pagina

Bezoekadres: Waleplein 2, 3291 CZ Strijen 
Postadres: Postbus 5881, 3290 EA Strijen 
E-mail: info@samenmeerHoekscheWaard.nl